Skip to main content

Amelie Lens dobila na poklon svoj portret i dres hrvatske reprezentacije

Nakon festivala Senses (Zrće) i Defected (Tisno) naša suradnica Suzana je otišla na Jarun susresti se s Amelie Lens.

Piše: 


Kao i obično Suzana se za ovaj susret pripremila nacrtavši portret Amelie Lens kojeg joj je i poklonila, no uz to Lens je otišla kući i sa dresom hrvatske reprezentacije. Lens je zagrebački nastup naglasila u više storya, kao i susret s Suzanom.

Evo što je Suzana izjavila nakon susreta s Amelie Lens:

"Uspjela sam pokloniti @amelie_lens moj portret i dres hrvatske reprezentacije, i još uvijek ne mogu vjerovati da se to dogodilo !!!! Ona je tako draga i topla osoba, uvijek nasmijana i tako pozitivna – bilo je tako nestvarno upoznati je i zagrliti i vidjeti je kako stoji uz mene !!

Kad se pojavila na pozornici, publika je vrištala i poludjela, jednostavno osjećaj je bio nestvaran (sutra ću objaviti video zapise) !! U ovoj gracioznoj djevojci ima toliko energije i mislim da je definitivno jedna od najomiljenijih umjetnica, ali svojim obožavateljima vraća istu ljubav!

Rekla sam joj koliko je @trancefamcro voli – OK, ludi smo za njom ! Njene produkcije i setovi su nevjerojatni, a mi je smatramo "našom" jer njezina glazba graniči s hard / acid tranceom! Zagrlili smo se čak nekoliko puta, a ona mi se potpisala i malo popričala… ❤ !! Hvala ti puno Amelie, divna si, jedva čekam da se vidimo opet !! I hvala  @futurescopecroatia & @klubskascena koji su omogućili da mi se ostvare snovi!"

Suzana je na Defectedu
poklonila portret Armand van Heldenu. Prve fotografije s gostovanja Amelie Lens donosimo večeras, a u nastavku pogledajte kraći video klip sa Jaruna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suzana (@suzich_q)

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop