Skip to main content
  • 16.01.2018.

Američki house heroj Terrence Parker na splitskom Love Carnivalu 2018.

Splitski karneval & Moondance Festival predstavljaju Love Carnival Rave 2018. u sklopu kojega organiziraju gostovanje američkog house heroja Terrence Parkera i njegove pratilje Merachke.

Piše: 


Terrence Parker, legenda house glazbe i jedan od najvještijih detroitskih glazbenika u pratnji DJice i vokalistice Merachke po prvi put skupa u Hrvatskoj nastupiti će u ekskluzivnom 5-satnom setu u sklopu splitskog karnevala u utorak 13.2. na službenom karnevalskom after partiju u splitskom klubu Central.

Terrence Parker oduševio publiku na SunceBeat8 u Tisnom!

Poznat pod nadimkom Telephone Man detroitski je house DJ i producent koji je imao izlete i u techno te je objavio više od 100 singlova na prestižnim etiketama poput Planet E, K7, Defected, KMS, Serious Grooves, Simply Soul, Submerge, Nervous, Kingstreet, Purple Music… Mnogi njegovi singlovi poput "Love's Got Me High", "The Question", Pure Disco kao i albumi “Life On The Back 9” i "Detroit After Dark" požnjeli su planetarni uspjeh dospijevši do samih vrhova dj i radio ljestvica. Kombinirajući house, disco i techno u kombinaciji s fantastičnom vještinom miksanja na 4 decka što se najbolje može vidjeti i čuti na njegovom Boiler Room nastupu, Terrence stvara iznimnu dinamiku na plesnom flooru nikada ne puštajući publiku da predahne.
{youtube}7daEYtkWS78{/youtube}

Merachka je maskirana detroitska artistica po uzoru na svoje Undereground Resistance i Scan 7 idole. Ova svestrana DJica, producentica, remikserica, autorica i pjevačica nastavlja bogatu ostavštinu Detroita izdajući na etiketama poput Defected, Planet E, Nervous, Soul Heaven, Bargrooves i Intangible. Merachka je u vrlo kratkom roku postala prepoznata u zahtjevnom detroitskim krugovima što joj je omogućilo nastupe u klubovima širom svijeta. Odnedavno nastupa u paru s Terrenceom.

Line up Riva (Gat sv. Nikole) od 18 do 24h
>DJ Jock
>Edy C
>Marul

Line Up Central od 00 do 06h
>Terrence Parker (Detroit / US)
>Merachka (Detroit / US)
>Pero FullHouse

Early Bird ulaznice 60 kn do 19.01.  na prodajnim mjestima Ticketshop sustava diljem Hrvatske, a u Splitu: Croatia Records, Tisak Media City Centar, Dancing Bear, CroFanshop

FB Event

Booking.com

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2