Skip to main content
  • 23.08.2017.

Amsterdam Dance Event slavi 25 godina hardcore glazbe

Konferencijski dio ovogodišnjeg ADE-a 19. listopada će se fokusirati na vrlo dinamično i rastuće tržište hardcore glazbe.

Piše: 


Hard Dance Event će ponuditi program s raznolikim temama. Jedan od "panela" predstavit će Thunderdome kao novog partnera Hard Dance Event kolektiva. Ovaj legendarni brend slavi 25 godina hardcore scene. Iduća tribina je "Junior vs Senior" koja ujedinjuje različite generacije hardstyle umjetnika koji će istražiti što se promjenilo u dva ipo desetljeća postojanja ove glazbe. usredotočujući se na razvoj spektra hardcore zvukova bit će otvorena diskusija "Freestyle is the Future" o potencijalu ovog žanra u budućnosti. Ostatak programa je jednako uzbudljiv i bit će objavljen uskoro.
{youtube}BcL4OfdcRtk{/youtube}

Hard Dance Event predstavlja tvrđi segment ADE-a. To je mjesto na kojem se profesionalci iz svih slojeva industrije okupljaju i razmjenjuju mišljenja, vizije i tematike vezane uz scenu. Bitan je cilj konferencije da potakne, dođe do svih koji imaju afinitet i zanimanje za hard stilove.
{youtube}2uAyFDoXQGY{/youtube}

Postalo je očito da su hardcore stilovi postali prepoznatljiviji danas nego što je to bilo prije. Glazba stalno napreduje i dobiva priznanja iz svih kuteva svijeta. U kontekstu ovog današnjeg vremena, odličan je trenutak da pogledamo odakle smo došli, prodiskutiramo o tome gdje se nalazimo danas, i najvažnije od svega da odredimo kakvu budućnost želimo. HDE podupiru Event, b2s, Bass Events, Buma Cultuur, Platinum Agency, Thunderdome i Q-dance.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2