Skip to main content
  • amsterdam
  • 11.01.2013.

Amsterdamski Trouw bit će otvoren 24/7

Protekle dvije godine kultni amsterdamski klub Trouw pregovara s gradskom upravom oko licenci za duže radno vrijeme kako je to uređeno u Berlinu, gradu koji nikad ne spava.

Naslovna foto

amsterdam

Napokon su lincencu uspjeli isposlovati i vlasnike te organizatore programa u Trouwu jednako kao i publiku zanima kako će sve to izgledati i funkcionirati kad klub bude radio 24h dnevno svih sedam dana u tjednu.

atmosfera

Previše puta su se kaže kreativni direktor kluba za Resident Advisor Olaf Boswijk, osjećali kao da pravi party počinje negdje oko 3h ujutro, a nebrojeno puta su htjeli da može trajati duže, da mogu DJ-ima dopustiti duže setove koji su uvijek daju bolje rezultate.

Novom će se radnom vremenu morati priagoditi i zaposlenici, svakako ih namjeravaju zaposliti više, ali i rezident DJ-i te publika koja dosad u Amsterdamu nije imala mogućnost tulumariti do kad god želi. S obzirom da će klub sada raditi svaki dan bez prestanka, uvest će se i novi koncept vikenda, a turisti koji još uvijek rado posjećuju Amsterdam neće više bezglavo u 5h ujutro tražiti mjesto gdje se mogu nastaviti zabavljati. Publika će sustav još najbolje ispitati sljedeći mjesec kad u Trouwu gostuju Ben Klock i Laurent Garnier.

{youtube}FOJNjIdb2pY{/youtube}

Dosad je ovaj omiljeni amsterdamski klub preko tjedna imao dozvolu rada do 3h ujutro, a vikendom do 5h ujutro. Dozvola rada 24/7 je u Europi vrlo rijetka, osim u Londonu i Berlinu, no nakon toliko godina održavanja Amsterdam Dance Eventa koji je svjetsko središte industrije vezane uz  elektroniku i općenito nizozemskog utjecaja na elektronsku scenu, red je i da Amsterdam dobije bar jedan klub u kojem zabava nema kraj.

Trouw osim noćnog kluba, ima i restoran, a otvorit će se i noćni muzej. Bravo za Amsterdam.

cure

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2