Skip to main content
  • 11.08.2015.

Andrologic izdaje za internacionalni label

Iza aliasa Andrologic krije se rođeni Zadranin Andrej Božić koji neumorno piše svoju priču već preko desetljeća.

Piše: 


Iako mnogi vjeruju da je trinaestica nesretan broj Andrej svojim radom pobija praznovjerja i u svom 13 ljetu na sceni naš finalist burn Residency mix offa u samo godinu i pol producentskog rada već podiže valove.

Domaće tržište postalo mu je pretijesno i probija naše granice šireći se i na Berlin. Tako je 3. kolovoza na bugarskom labelu, trenutno stacioniranom u gradu koji je nakon rušenja zida podignuo vlastitu liniju techna izdao optimističnu utopijsku traku "Better World". Ovo izdanje na Patent Skillzu njegovo je prvo internacionalno izdanje, a traka se našla na kompilaciji Going Deep Vol.9. zajedno s radovima umjetnika kao što su Metodi Hristov, Okabi, Yamil, Dj Lion, Alex Serra.

Čitavu kompilaciju možete uhvatiti na Beatportu, a samu traku našeg Andreja na mekom narančastom oblaku Soundclouda. Andrologica možete čuti u all night setu 22. kolovoza za pultom zadarskog Q-Bara.

 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2