Skip to main content
  • alt
  • 14.10.2014.

Andy C izdaje službeni video spot za “Heartbeat Loud”

Engleski DJ i producent Andrew John Clark poznatiji je kao Andy C. Iza ovog oldschool imena krije se suosnivač RAM Studia. 

 
Smatra ga se pionirom drum & bass žanra i 2011. si je ponio laskavu titulu najboljeg Dj-a na Drum and Bass Arena Awards. Ima poseban stil brzog miksanja u kojem često koristi i po tri pulta ali specifično je poznat po tome da uskladi dvije trake tako da im se najjača linija basa poklopi. U svoje setove je inkorporirao i zavidan vizualni dizajn i laserski show

Iz anonimnosti ga je izvukla traka “Valley of The Shadows” koja je savršeno delikatno balansirala na užetu razapetom između dva žanra koji su se počeli razdvajati. Traka je doživjela nekoliko remikseva i nema tog kutka svijeta u kojem je nisu zavrtili, čime je s vremenom postala jedna od najutjecajnijih drum & bass melodija ranih 90ih.

alt

 
Vrlo je cijenjen u drum &bass domeni ali rado ga miksaju i drugi  dok je on sam odradio nekoliko remixeva za eminentna imena scene poput Chase & Status, Major Lazer, DJ Fresh, Plan B, Rudimental. 
 
Ovoga puta vam donosimo njegov prvi službeni video uradak naziva “Heartbeat Loud” friško iz pećnice kojeg je na Radiu 1 Zane Lowe predstavio u svom “Hottest Records” i na Soundcloudu e poslušana četvrtinu milijuna puta. Vokal je originalno napisla Fiora  i trebao je biti izdan kao solo izdanje ali ipak, upareno sa Andyjevim ritmovima, postaje mnogo više od samo zbroja djelova.
 
Ovo je samo prvo od mnogih novih izdanja koje možemo očekivati od Andy C-ja u narednih 12 mjeseci. Gospodin C je do sada iznad svog kamina naredao preko 40 nagrada za glazbena ostvarenja i nadamo se da još nije kraj. Uživajte u videu i nadamo se da će vam se svidjeti jednako kao i nama.
 
{youtube}8lN0xBGWL-E{/youtube}
 
sea star mobile
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star mobile
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 2