Skip to main content
  • Anja Schneider
  • 9.12.2012.

Anja Schneider bira nedjelju!

Da sa svojim obožavateljima podjeli 10 stvari za različite prilike dobila je i berlinska minimal kraljica Anja Schneider, koju također čekamo u Hrvatskoj. S kojom pjesmom ‘spašava dancefloor’, a s kojom se ovo jutro probudila, pročitajte u nastavku…

Piše: 

Naslovna foto

Anja Schneider

Svaki moderni partijaner zna, ili bi svakako trebao znati tko je Anja Schneider, vlasnica mobilee etikete, radijska voditeljica, DJ-ica i producentica, koju smatraju jednom od najzaposlenijih individua industrije, a koju krase danas već klasici elektronske glazbe Belize ili Loop Der Mer.
{youtube}MJ64DgfE6dU{/youtube}

Kao prava promotorka svoje etikete, i producenata od kojih je većinu otkrila ona, Pan Pot i Sebo-K su među ekipom čije bi stvari uvijek pustila kako bi spasila dancefloor, ali kaže da je bilo koja stvar s mobilee, stvar za spašavanje dancefloora, jer su i otvorili etiketu s tom namjerom, da sve stvari tjeraju ljude na ples, i dosad se drže te premise.
{youtube}9tBOtSPrNik{/youtube}

Ima puno hvale za novi materijal Iana Pooleya, te joj je žao da njegovu stvar What I Do, nije potpisala za svoju etiketu. Sebu-K smatra najboljim producentom etikete, i stvar Anja Schneider & Sebo K – Rancho Relaxo je stvar koju pušta iznova i iznova, jer joj ne može dosaditi. Za stvar koja je trebala postati crossover hit navodi Solomunovu Kackvogel, koja je i dostigla prvo mjesto Beatporta.
{youtube}h_u1-Axc3WE{/youtube}

Od novih izvođača ističe Raya Okparu (također na mobilee), a od stvari njegovu Good Times. Na svadbi svoje tetke pustila bi Philip Oakey & Giorgio Moroder: Together In Electric Dreams, ali je sretna što ne mora puštati ni na čijoj svadbi. Jutros se probudila uz Personal Jesus Depeche Mode, a Sebu K bi pustila i u zoru na Ibizi, i to pjesmu Too Hot. Svoj eklektični ukus bi pokazala s Herbie Hancockovom jazzicom Jessica. I, za kraj, stvar koju bi voljela da joj svira na sprovodu…poslušajte niže…
{youtube}5RSKmgCdi3Y{/youtube}

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2