Skip to main content
  • 17.04.2007.

Antiworld 070707 će drmati svjetsku festivalsku scenu

Svoje mjesto na festivalskoj mapi svijeta je dobio i festival interesantnog naziva. Antiworld 070707 je dobio svoju licencu za održavanje, a već svojim debitantskim održavanjem obećava da bude jedan od najboljih u ovoj godini. 

Piše: 

Kako bi stvorio što bolju festivalsku atmosferu, festival će se održati na tajnoj lokaciji negdje oko Londona 6., 7., 8. srpnja, a okupit će neka od najcjenjenijih imena u svijetu Dance glazbe. Live act dio festivala upotpunit će novo ime u vrhu psy-trancea. Riječ je o Izraelcima Infected Mushroom. Pariški techno rokeri Black Strobe će u sklopu Antiworlda promovirati svoj debi album, a tu su još i electro breaker Radioactive Man i pioniri improvizacije, funk house sastav The Bays. Pored zaista jake trance arene, Antiworld će imati i jake minimal techno, electro, breaks, drum and bass i hard house arene.

Američki trancer Christopher Lawrence, francuski Digitalism, breakeri Freestylers, vječiti techno “freakovi” Green Velvet i Josh Wink, neuništivi Layo & Bushwacka, d&b-eri Pendulum, hip hopperi Herbaliser, detroitski “minimalac” Robert Hood te Hard Houser Sentience samo su neki od potvrđenih imena ovog festivala. Predivna stvar svakog festivala je veliki “camp area” kapaciteta 15.000, a osam velikih arena samo potvrđuju da će Antiworld svojom kvalitetom malo prodrmati svjetsku festivalsku scenu. Više podataka možete pročitati na njihovoj službenoj Internet adresi www.antiworld070707.com na kojoj se mogu i kupiti ulaznice po cijeni od 100 funti.

Napisao: Viktor Marina

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2