Skip to main content
  • steve aoki
  • 20.06.2012.

Aokijevi neuobičajeno razmaženi prohtjevi

Torte, brodić i lokalna trava samo su dio zahtjeva koji se nalaze na listi koju Steve Aoki želi imati tijekom svog nastupa, boravka u hotelu i izvan njega.

Naslovna foto

Steve Aoki

Neimenovani izvor došao je do liste zahtjeva koje Steve Aoki traži za jedan svoj nastup. Ona uključuje dakle par torti koje Steve Aoki baca s pozornice tijekom svog nastupa na publiku jednako kao što prolijeva litre šampanjca. Također mu je potreban jedan čvrsti gumeni brodić kojim će „zaplivati“ po publici te 6 pari donjeg rublja za samo jedan nastup?!
{youtube}YIi1_nPKCuI{/youtube}
Osim toga organizator mora platiti obrok iz restorana koji će mu omogućiti organsku ali i lokalnu hranu, također želi lokalnu travu i brdo alkohola koji uključuje 2 litre votke, dvije boce Cristala i Dom Perignona za backstage za koji se nadamo da nije za prskanje publike nego za piće, te još dvije boce za hotelsku sobu, a da ne nabrajamo dalje posebno specificiranu tehničku opremu, zaštitare, jogurtiće, voće, organski med, probrane skupocjene sireve i još mnogo toga dakle za samo jednu noć. Ah kakav ego!

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk