Skip to main content
  • 24.03.2006.

Aphex Twin presents Chosen Lords

AFX aka Aphex Twin će izdati novi album pod imenom "Chosen Lords" za Rephlex Records . Album će sadržavati 10 odabranih stvari za vrlo uspješnih AFX Analord izdanja iz 2005.g. Ovo bi mogao biti zaista dobar album s novim materijalom koji je napravio Richard David James nakon posljednje izdanog albuma, Drukqs iz 2001.g.

Piše: 

Drukqs je bio umjetnički i eksperimentalni album, Analord izdanja su više bila bazirana na acid technu a novi nadolazeći album će biti klasična elektronika po kojoj je Aphex Twin poznat. Uz pomoć softvera Aphex je koristio i dosta analognih sintesajzera, electro zvukova, te house i techno klasike što slušatelju ostavlja dojam da zvukovi dolaze sa pravih ritam mašina. Aphex je inače znao izdavati stvari i pod različitim. Takva izdanja i ova redovna dovela su ga do toga da postane istinska figura elektronske glazbe. Njegove stvari ponekad mogu biti komercijalne a to dokazuju i njegovi singlovi „Come to Daddy“ i „Windowclicker“ koje su postali masovni MTV i radio hitovi

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2