Skip to main content
  • 20.12.2012.

Apokaliptični Jabbaton party

Kraj je blizu. Ili se samo radi o novom početku?

Piše: 

U svakom slučaju sve je naopako i ništa više neće biti isto. Neki nas plaše kako zapravo nema niti smisla najavljivati ovaj tulum jer je samo dan ranije najavljena apokalipsa, the end, sudnji dan. Ali budući je JabbaTon preživio već nekoliko hrvatskih vlada i recesiju, kažemo apokalipsi: "Bitch please".

Stoga vas prvog dana po apokalipsi, 22.12., očekuje još jedan ukradeni JabbaTon Božić, bez poklona, uz postapokaliptičnu glazbu i još gori dress code. U KSET će se sjatiti i 4 Jaebbača apokalipse kako bi oduzeli i zadnju nadu vašim mladim životima. Oni su DMT, Kodin, Venom i Yesh, dok će im put osvjetljavati VJ -polygon.

 
Najgore od svega je što ćete svoj konačni put u propast morati i platiti, 10kn za one koji se ne srame svog apokaliptičnog looka, a 25kn za šminkere koji su uspjeli sačuvati pokoju normalnu krpicu u ormaru.

Dress code: Božić nakon apokalipse, Xmas Mad Max, nuklearni Božić, Xmas dan poslije prekjučer… Izgledajte katastrofalno.

Vidimo se u subotu 22.12.2012. u klubu KSET na konačnom poništenju. Proslava kraja počinje u 22:00.

Tko preživi bit će mrtav pijan.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2