Skip to main content
  • 1.04.2019.

Aprilili – Cerrcle dolazi u Hrvatsku i dovodi Underworld

Poznati svjetski brend koji organizira partye i live stream sa unikatnih kulturno-povijesnih lokaliteta najavio je svoj dolazak u Hrvatsku.

Piše: 

PRVOAPRILSKA ŠALA

Hrvatska je prepuna fantastičnih lokacija koje sežu daleko u prošlost i zbog toga je Cerrcle bacio krakove nešto dalje na Mediteranu spojivši glazbu, kulturu i ples. Show će se emitirati i održati danas u 19h ispred zgrade hrvatske vlade, točnije na Markovom trgu u Zagrebu jer kako doznajemo Cerrcle smatra da je za dolazak u Hrvatsku najbitnije za početak ostvariti suradnju sa vršcima u državi, nakon čega se otvaraju vrata raja. Plan im je ovoga ljeta ići i do otoka Vela smokvica kojim je nekada upravljao posrnuli hrvatski boss vlasnik Kplus trgovina.

Razmišljali su da se čitav show održi na Bandirćevim fontanama ali tražili su ih učlanjenje u stranku što je njima bilo civilizacijski dosta zaostalo. Po prvi put organizirat će se i after glavnog dijela programa, a on će se održati u hrvatskom Saboru. Zanimljivo je pripomenuti kako je za ovu akciju lobiranja i spajanja vrlo važna bila uloga mosta. Vlada je odabrala da se hrvatska mora razvijati u festivalskom i klupskom turizmu pa se nadaju da je ovo važan korak prema boljoj sceni za mlade i put ka smanjenju broja iseljavanja.

Line up: Underworld, Lawrence Klein i After Affair

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2