Skip to main content
  • 22.10.2008.

Aquarius A2 pres. In Bed With Space

Najbolje od Ibize u Zagrebu! Klub Space ovog vikenda gostuje u zagrebačkom klubu Aquarius A2 u sklopu sada već od publike prepoznatog i toplo prihvaćenog programa Delirious. „In Bed With Space“ naziv je programa koji svijetom promiče odličnu zabavu najboljeg kluba s Ibize, popularnog Space-a uz mnoge popularne DJ kao npr Jonathanom Ulyssesom, Barbarom Tucker ili Bush2Bush. Nakon izuzetnih partija ovog ljeta na Zrću, ovog vikenda se nastavlja gostovanje tog programa u klubu Aquarius A2 i to sa popularnim njemačkim DJ-em i producentom Michom Moorom.
Micha Moor je autor jednog od najvećih prošlogodišnjih hitova koji se znakovito zvao Space. Prije i poslije toga Micha je remiksirao mnoge hitove poput R.I.O. i legendarnog Silence od Deliriuma, a također je zaslužan i za obrade Oye Como Va i You're Not Alone. Njegov je uspon među svjetske DJ-e bio izuzetno brz, a jedan od razloga je i njegova sposobnost remiksiranja i stvaranja novih verzija poznatih pjesama „na licu mjesta“, uživo za DJ pultom. Setovi su mu, kako i sam kaže, puni „napumpanih house stvari“, od trenutnih i budućih hitova do odličnih electro house stvari. Jedan je od najtraženijih DJ-a programa „In Bed With Space“ koji se samo ovog mjeseca rade dvadesetak gradova širom svijeta, od Berlina i Londona, preko Istanbula do dalekog Kuala Lumpura. Zagreb je jedna od stanica za tu veselu družinu kako bi nastavili uspješnu suradnju koja je započela ovog ljeta, a nastavit će se i slijedećeg.
Stoga pripremite svoje plesne cipelice i dobru volju, te se uputite ove subote 25. listopada u zagrebački Aquarius A2 na posebno izdanje programa Delirious koji ugošćuje popularni program „In Bed With Space“ sa dinamičnim i simpatičnim DJ-em Michom Moorom.

Piše: 

{snippet 1}

soul gravity desktop
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju