Skip to main content
  • aquarius
  • 23.03.2010.

Aquarius na Zrču najavio sezonu 2010

Otkako je Aquarius prije nekoliko godina otvorio svoja vrata ljetne rezidencije na Zrću, svaka nova party sezona donijela je pregršt iznenađenja i velikih gostovanja za DJ pultom.

Piše: 

Naslovna foto

Aquarius

E, pa i ovogodišnji Aquariusov muzički plan „napada“ na sve one, željne plesa, novih glazbenih hitova i kvalitetnog druženja, već je poprilično izdefiniran,  a za nadolazeću, ljetnu sezonu 2010. na Zrću za sada svečano otkrivamo dva nova, spektakularna eventa.

Riječ je o trodnevnim festivalima, koji će biti centralno mjesto okupljanja svih clubbera u jeku nove dance sezone, a to su FEEL FREE FEST, koji se održava 26.7 – 28.7. te MOONSPLASH FESTIVAL koji će sve paške goste zabavljati u razdoblju od 8.8. – 10.8. Pregovori s najvećim facama elektronske scene još su u tijeku, no već sada možemo najaviti neke uistinu posebne glazbene poslastice.

U srpanjskom će FEEL FREE FEST-u u Aquariusu zasvirati naši talijanski susjedi Crookers, DJ i producentski duo, najpoznatiji po singlu „Day 'n' Night“, kojeg su plasirali u suradnji s američkim reperom Kid Cudijem.

Njihov sunarodnjak Benny Benassi pridružite će se Aquariusovu line-upu u kolovozu tijekom MOONSPLASH FESTIVALA, a ovog omiljenog gosta domaće publike ne treba posebno najavljivati –remiskirao je Outkast, David Guettu, Paul Oakenfolda te Faithless, a proslavio se hitom „Satisfaction“, te je dobio Grammya za remix Public Enemya. Uz bok Bennyju, na kolovoškom će trodnevnom eventu zasvirati i electro-house senzacija Laidback Luke, također prošlogodišnji gost Aquariusove pozornice, koji surađuje sa Sweedish House Mafiom, Armandom Van Heldenom te Guettom. Stiže i Lukeov inače odličan prijatelj – Dj i producent iz Napulja Riva Starr, koji se vrtoglavom brzinom uspeo na ljestvici najjačih u svijetu moderne house glazbe.

Zahvaljujući imenima koja sudjeluju u navedenim eventima, kao i solo nastupima DJ-eva koji se trenutno dogovaraju, sigurni smo da će se Aquarius i ovo ljeto upisati u kalendar najekskluzivnijih svjetskih partyja.

brejcha 2
brejcha 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju