Skip to main content
  • 21.04.2007.

Aril Brikha predvodi party na bazenima u Bizovačkim toplicama

U Aquapolisu hotela "Termia" u Bizovačkim Toplicama u subotu 28. travnja 2006. će se održati četvrti Recycled Pools (closed swimming pools event), na kojem će nastupiti Aril Brikha (Stockholm, Švedska), Fryer & Boodale iz Rijeke, Sly, Pips i Tom Spock.

Piše: 

Ovaj event je jedinstven po tome sto se događa na zatvorenim bazenima na kojima se cijelu noć pleše i kupa. Nakon odličnog gostovanja Phil Kierana krajem prošle godine, u goste nam dolazi Aril Brikha iz Stockholma, koji će nastupiti uživo. Njegova stvar Groove La Chord koja se pojavila krajem 90-ih na etiketi Derrick Maya, definitivno je jedna od 10 najcjenjenijih iz tog doba, koju i sad vrte svi najpoznatiji svjetski DJ-i.

Ovogodišnjim izdanjima na Kompaktu (Michael Mayer) i Poker Flatu (Steve Bug), Aril je ponovno potvrdio svoju titulu jednog od najkvalitetnijih producenata elektronske glazbe. Winter je već proglašen pločom godine. U drugom dijelu godine nas očekuje njegov novi album, drugi po redu, na Peacefrogu. Neki od gradova u kojima nastupa nakon Osijeka su: Glasgow, Madrid, Varšava, Moskva, St. Petersburg, Bristol, Barcelona, itd. Ljubitelji elektronske glazbe ne bi smjeli propustiti ovu poslasticu.

Ulaz: 70 kn u pretprodaji, 90 kn na dan partyja.
Karte se mogu kupiti od ponedjeljka 23.4. na sljedećim mjestima:
Osijek – Voodoo shop i cafe "Matrix", Sl. Brod – cafe "Alfa",
Vinkovci – VFM radio, te u hotelu "Termia".

Dress code je ljetna odjeća i obuća ili kupaći kostim.

Vrijeme trajanja: 22-05 sati.

Organiziran je i after-party, i to u clubu "BPM" u Osijeku.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2