Skip to main content
  • 20.03.2011.

Armin Van Buuren pokupio 6 nagrada u Miamiu

WMC 2011 u Miamiu donio je mnoga uzbuđenja od 8. do 12. ožujka. Florida nestrpljivo čeka Music Week i Ultra Music Festival koji se održavaju idućeg tjedna. Publiku čeka 6 dana razuzdane zabave na plažama i u noćnim klubovima.

Piše: 

Naslovna foto

Armin Van Buuren


U naših pet galerija možete vidjeti kako je sve to skupa izgledalo. Po danu su održane prezentacije opreme, radionice, seminari, testiranja tehničkih dostignuća, sajam kolekcionara vinyla, te pool partiji u hotelima. Održana je i dodjela nagrada najboljih izvođača International Dance Music Awards. Tamo je najviše nagrada pobrao trance umjetnik Armin Van Buuren iz Nizozemske. Odnio je nagrade za najbolju trance produkciju "Not Giving Up On Love" s Sophie Ellis Bextor, kao najbolji svjetski DJ, za najbolju etiketu "Armada Music", a njegov projekt "A State of Trance" dobio je 3 priznanja – najbolji radio mix, najbolji dugometražni mix i najbolji podcast.

Istražili smo malo što Armin radi posljednjih dana. Njegova jubilarna 500. radijska emisija "A State of Trance" dobila je i svoju službenu himnu ‘Status Excessu D’. Pjesma puna energije, jakih ritmova, toplih melodija i breakova taman nam je upotpunila ovu divnu subotu. Armin nastupa 8. srpnja u Papayi na Zrću.
{youtube}g8pT1IAAZ9A{/youtube}

U Miamiu su mnoge etikete održale svoje promotivne partije poput onoga od Nervous Records, a Danny Tenaglia je slavio svoj 50. rođendan. Slike su u prilogu.

brejcha 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star mobile
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 2