Skip to main content
  • 15.04.2011.

Armin van Buuren putuje u svemir

Svemir, velika rupa, mliječni put, kozmos samo su neki od termina kako nazivamo prostor iznad zemaljske kugle, ali odlazak tamo je još uvijek privilegija. To će se sigurno promjeniti u nadolazećim godinama jer svjedoci smo i sami napretka tehnologije u pogledu putovanja u svemir.

Piše: 

Naslovna foto

Armin Van Buuren


Tako primjerice prvi komercijalni let u svemir već je davno prodan nekim multi-miljunerima a nema dugo i američki glazbenik Moby objavio je kako bi rado otputovao među zvijezde. SXC je tvrtka koja radi na usavršavanju svemirskih putovanja i svemirskog turizma. A pogodite tko im je prvi putnik?!

Armin Van Buuren

{youtube}dkT3gZKxMHY{/youtube}

Navodno je 2014.g. ona koju će Armin dugo pamtiti u svom životu. On je jedan od stotine astronauta koji su pozvani da se pridruže ovom programu, ali od glazbenika jedini. Svi astronauti će morati proći kroz poseban tečaj i pripreme za bestežinsko stanje. Armin je poslije poziva za putovanje izjavio: "Za svakog DJ-a putovanje je san. Ali putovati u svemir, 3,5 sata brže nego što putuje vaš zvuk je nešto nenadmašno. Vjerujem da će mi srce od adrenalina lupati 200 otkucaja u minuti".

Prije nego otputuje u svemir, Armina Vam preporučamo da poslušate 8. srpnja u Papayi na Zrću. Ovo mu je treća godina da dolazi na našu obalu.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2