Skip to main content
  • 19.01.2009.

Arno Cost i Gadjo u The Bestu

Zagrebački The Best u petak, 23. siječnja donosi gostovanje dva producenta moderne generacije. U goste im stiže Arno Cost iz Francuske čiji je ovo premijerni nastup u Hrvatskoj, te će uz njega svirati Gadjo iz Njemačke poznat po planetarnoj hit produkciji "So Many Times". Program house music. your music uz rezidenta D and G uspješno se nastavlja a cijena ulaznice je 50 kn.
Arno Cost je danas jedan od najtalentiranijih glazbenih producenata i DJa. Njegov potencijal otkriven je početkom 2006.g. od strane Serial Recordsa koji mu je odlučio izdati nekoliko produkcija. 2007. je definitivno bila najbolja za njega, jer s pjesmom "Apocalypse" se popeo na listu vrlo traženih DJ gostiju. Gotovo nema radio stanice ili kluba koji nije svirao ovaj uradak, a remixe su odradili David Guetta, Dirty South i Laidback Luke. Arnovi novi projekti su "Golden Walls" u suradnji s John Dahlbackom te "Souvenir" vlastiti uradak koji već jako dobro kotiraju među publiom i DJ-ima.

S druge strane Gadjo se proslavio pjeesmom "So Many Times" iz 2001.g. No ta je pjesma na planetarnu slavu čekala nekoliko godina. Nakon što ju je Erick Morillo pustio i objavio za svoj Subliminal ona je postala definitivno dancefloor hit. Da je ova pjesma i dan-danas slušljiva govori i podatak da je lani napravljena ponovna obrada a jednu od njih potpisuje i Steve Angello. Gadjo je obradio i pjesmu Besame Mucho, a lani je krenuo dalje s producentskim radom – pjesmom It`s Alright koja polako ali sigurno bilježi znatan uspjeh na sceni.

Piše: 

{snippet 1}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2