Skip to main content
  • 19.07.2011.

Arno Cost na Hvaru

Glazba je od mladenačkih dana fascinirala Arno Costa a tome su pridonijeli i njegovi roditelji koji su ga aktivno educirali s pop i disco glazbom.

Piše: 

Naslovna foto

Arno Cost


On je svoje prve produkcije započeo raditi 1999.g. Inspiracija koja ga kroz produkcij prožima su sve vrste glazbe od disca, do italo-disca te "french toucha" poput onoga što su prije desetak godina započeli Daft Punk, Benjamin Diamond, Philip Zdar i drugi. Arno Cost je danas jedan od najtalentiranijih glazbenih producenata i DJa. Njegov potencijal otkriven je početkom 2006.g. od strane Serial Recordsa koji mu je odlučio izdati nekoliko produkcija.

S još dvojicom prijatelja pjesma "Let U Go" kao prvo izdanje postala je hit na francuskim radio stanicama. Te godine ovaj Francuz je remixirao ‘Under the Fuse of Love’ pjesmu a nakon što ju je pustio Pete Tong krenula je ludnica na britanskim chart ljestvicama. Novi uradak "Magenta" odjeknuo je još jače pa je dobio potporu od desetak DJa poput Eric Prydza, Tiesta, Axwella, Sebastian Ingrossa, Pete Tonga. 2007. je definitivno bila najbolja za njega, jer s pjesmom "Apocalypse" se popeo na listu vrlo traženih DJ gostiju.
{youtube}vad6KmKV4JM{/youtube}

Gotovo nema radio stanice ili kluba koji nije svirao ovaj uradak, a remixe su odradili David Guetta, Dirty South i Laidback Luke. Arnovi novi projekti su "Golden Walls" u suradnji s John Dahlbackom te "Souvenir" vlastiti uradak koji već jako dobro kotiraju među publiom i DJ-ima.

23. srpnja nastupa u Venerandi na Hvaru.

sea star mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2