Skip to main content
  • alt
  • 13.10.2014.

ASOT Armina Van Buurena postaje globalni festival

Armin van Buuren vlasnik je i osnivač branda naziva A State of Trance koji se jednostavno rasplamsao u posljednjih nekoliko godina.


Iako je ASOT već održavao razne manifestacije, u 2015. Armin je najavio njegovu eksploziju u veliki globalni festivalski događaj koji če se seliti po svim kontinentima i donositi fenmenalnu atmosferu, u potpunosti posvećenu iskustvu dobre glazbe, u sve zakutke ove naše kugle.
 
Službena najava zvuči ovako: "Ove godine otisnut ćemo se u nove teritorije tako da ćemo vas povesti na sasvim novo glazbeno putovanje koje nepogrešivo hvata pravi A State of Trance duh. Podijeljen na nekoliko kontinenata na nevjerojatnim lokacijama, A State of Trance festival će donijeti pravu ASOT vibraciju i naelektriziranu atmosferu u svojoj ultimativnoj najčiščoj formi.".
{youtube}XpHOmw2mlRg{/youtube}
 
Za sada je sve još poprilično tajnovito ali poznati su datumi početka ovog puta oko svijeta, doduše ne u 80 dana, možda u 80 traka, tko zna. Putovanje će započeti u Sydneyu i Melbourneu 6. i 7. veljače da bi se zatim nastavilo u Uterechtu 21. veljače. Kako če vrijem odmicati ASOT će otkrivati sve više datuma i lokacija. Možda okrzne i Hrvatsku pa ćete imati prilike sami se uvjeriti u sve navedeno. Vidjet ćemo. Do tada nam ostanite veseli, rasplesani, nasmijani i znatiželjni.
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2