Skip to main content
  • 6.11.2006.

Audio Therapy Autumn Winter Edition 2006

Današnji dan će izgleda po mnogočemu biti jako važan dan za producentsku kuću Audio Therapy. Nova kompilacija Audio Therapy Autumn Winter Edition 2006 za jesensko zimsku sezonu je spremna a po prvi put na njoj ćete pronaći 10 ekskluzivnih i nikada objavljenih producentskih radova.

Piše: 

Producenti koji se spominju na istoj su Pole Folder, Lewie Day, Habersham, Nick & John Dalagelis, Shlomi Aber i mnogi drugi. Kako je digitalna revolucija polako počela zamjenjivati vinyl, tako iz ove producentske kuće smatraju da glazba koja se prodaje na CD-ima i digitalnom obliku će biti glavni načini nabave dobrih produkcija u budućnosti.
No, svjesni činjenice da se njihova glazba distribuira različitim korisnicima oni će osim CD-a i digital downloada ovu kompilaciju ponuditi i u ograničenoj verziji od 1000 komada vinyla.

Tracklist:
1 Shlomi Aber ¬ Tel Aviv Garden ¬ Shlomi¹s Twisted Dub
2 MK Ultra Project ¬ Gamma Radio ¬ 16 Bit Lolita¹s Remix
3 Lewie Day – Striptease
4 Swain & Paris ¬ Tykes Groove – Mindaugelis & Andrius Alien Remix
5 Oliver Moldan Presents Prawler ¬ Fred¹s Kiss
6 Habersham ¬ Where¹s My Dub?
7 Pole Folder – Over
8 Nick & John Dalagelis – R2 Units Gone Wild ¬ G Pal¹s RR Mix
9 Stelios Vassiloudis – Teething
10 Sean Quinn ¬ Relentless

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk