Skip to main content
  • 16.02.2011.

Audiometric Night w/ DJ Mary @ Jungla

U subotu 19. veljače Vas očekuje glazbena poslastica u Jungli. Poslije točno godinu dana dolazi nam ponovno u goste Dj Mary. Očekuje Vas kvalitetan tech-house & deep-house sound.

Piše: 


Dugogodišnje iskustvo te velika ljubav za elektronskom glazbom profilirali su ga u DJ-a koji danas na zagrebačkoj sceni uživa veliku popularnost. Mary je kontinuirano prisutan na klupskoj sceni u Hrvatskoj, te je jedan od pionira tkzv. techno & house pravca u Zagrebu.

Posljednjih godina orijentirao se na deep-house, tech-house i groovy deep tech sound a ima i neka izdanja tog stila. Ujedno je 2008. otvorio i novi label pod imenom AUDIOMETRIC RECORDS, sa 5-6 zapaženih izdanja do sada, za spomenutu glazbu koju možete od njega očekivati nadalje i u budućnosti. Trenutno također u suradnji sa hrvatskim artistom MDR-om ima nekoliko deep house EP-eva za Behaviors Records 005 / Behaviors Records 009, Soul Industries 031, itd.

Danas Mary ima zavidnu karijeru kao dj/producent, i jedan je od rijetkih hrvatskih DJ-a koji je imao prvi svoj Label sa izdavanjem vinila (Soul Access) i koji je napravio proboj na inozemnu scenu. Pariz, Amsterdam, Torino, Istanbul, Prag, Beč, Zurich samo su neka od mjesta gdje Mary učestalo gostuje izvan Hrvatske te predstavlja hrvatsku scenu u pravom svijetlu. Za ovu godinu u planu su moguća dugoočekivana japanska mini turneja Tokyo/Osaka, pa Amsterdam, Nijmegen, Beograd, Novi Sad, itd."

ULAZ: 30 kn

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2