Skip to main content
  • 3.11.2015.

Audiometrike i reanimacije u Cadenzi

Zvuče kao velike riječi, zar ne? Ali zapravo obje stoje kao semiotički označitelji istog, užitka u glazbi.

 
Kontrolni toranj rezidencijalne Audiometrike Cadenze u petak, 6. studenog, preuzima Mary. S rukama punim žita koje je požnjeo na prvoj Audiometrici ima apsolutno, totalno i skroz na skroz plan ponoviti uspjeh. Na sceni od davne davne 1989., Mary gradi svoju priču ciglu po ciglu unutar i izvan granica Lijepe Naše.
 
 
Ostavio je trag za pultom i u studiju, a danas ga poznaješ kao nezaobilazno ime na sceni i ponosnog taticu dvije velike izdavačke kuće, Audiometric i Soul Access. Upadaš za 20 kn i da te zagrijemo jer si hrabro skočio na ledeni zagrebački asfalt ulit ćemo u tebe free medicu kada svratiš.
 
Subota, 7. studenog, donosi kozmički balans, barem što se godina tiče, jer na podij svoju priču donose mladice na deep house, progressive house i tech house drvetu. Ulogu dva pupoljka preuzimaju Slicer&Dic3r i NoBru, a svi ste pozvani na porinuće broda nove party večeri naziva Revival of Frequency.
 
 
Dečkima ne trebaju labaratoriji, Dr. Frenkenstein (da, Frenkenstein je doktor, čudovište nema ime, iako ga se jednom oslovljava kao Adam, ali više u smislu prvog ploda doktorova truda) niti munje i gromovi da ožive frekvenciju, dovoljan je razglas, dobra volja i vaša srca i stopala. Procedura je ista, upadaš za dvadesetku i čeka te medica na šanku.
 
Pa dok petak ne stigne ekipa Cadenze i KS vam podiže šešir! Napravite danas nešto lijepo za sebe i druge, tako vikend brže dođe!
 
soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk