Skip to main content
  • deadmau5
  • 7.04.2011.

Aukcija za Japan: Ferrari Daft Punka ili dijamantna maska Deadmau5a

Glazbenici izdavačke kuće EMI donirali su vrijedne uspomene iz svojih kolekcija kako bi povećali iznos donacije koja je namijenjena potresom pogođenim dijelovima Japana.

Piše: 

Naslovna foto

Deadmau5


Humanitarnu aukciju organizira eBay a u nju su se uključili vodeći svjetski umjetnici iz svih smjerova glazbe poput Coldplaya, Katy Perry, Iron Maidena, Davida Guette, The Chemical Brothersa, Deadmau5a, The Prodigya, Depeche Modea, The Beatlesa ili Daft Punka.

Sav novac od prodaje na aukciji bit će doniran japanskom Crvenom križu a predviđa se da bi moglo biti sakupljeno oko miljun Eura. Prva aukcija predviđena je za 15. travnja a druga za 21. istog mjeseca.

Na aukciji će se moći kupiti slijedeći vrijedni darovi: Chemical Brothersi poklanjaju par ulaznica za Coachella festival, jednodevni provod s njima te potpisanu set listu; Depeche Mode – ograničenu verziju DVD-a "Tour of Universe Barcelona" potpisanu od strane benda; Hot Chip – originalne crteže za nadolazeći album "Coming on Strong"; Arcade Fire – četiri VIP ulaznice za predstojeći nastup u Hyde Parku 30. lipnja; Daft Punk – Ferrari 412 iz 1987.g. korišten u filmu Electroma; David Bowie – 35 albuma potpisanih od strane autora; David Guetta – Apple MacBook na kojem su se kreirali demoi za posljednji album "One Love"; Deadmau5 – omiljenu dijamantnu masku miša koju koristi za vrijeme nastupa; The Prodigy – potpisane bubnjeve iz studija i 7" ograničenu verziju albuma "Invaders Must Die".

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2