Skip to main content
  • 28.06.2010.

Autechre lansira “Move of Ten” za Warp Records

Samo dva mjeseca nakon što je izašao njihov posljednji album, Oversteps, Autechre je lansirao novo izdanje za Warp, Move of Ten, koje se može naći u prodavaonicama od srpnja.

Piše: 

Na novom izdanju se nalazi deset novih pjesama slavnog dua, i bit će dostupno na CD-u i vinilu. Kao što je bio slučaj sa Oversteps, cijena oba fizička formata uključuje i pristup WAV fajlovima albuma, dostupnim preko Bleep, Warp-ove online stranice. Da biste stekli utisak o čemu se radi na Move of Ten, posjetite službeni web Autechre-a, i poslušajte "y7", drugu pjesmu albuma.

Piše: www.happynovisad.com

Kao podrška novom albumu (usput, i posljednjem), Autechre će objaviti niz datuma nastupa tijekom ljeta. Nakon nekoliko gigova ovog vikenda u Australiji, duo će nastupiti na festivalima u Slovačkoj, Poljskoj, Grčkoj i Japanu, sa par manjih nastupa u međuvremenu. Tracklist:

01. Etchogon-S
02. y7
03. pce freeze 2.8i
04. rew(1)
05. nth Dafuseder.b
06. iris was a pupil
07. no border
08. M62
09. ylm0
10. Cep puiqMX

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2