Skip to main content
  • calvin harris
  • 1.06.2010.

Axwell sprema prvi album za Deconstruction

Tijekom glazbene konferencije IMS na Ibizi osim klasičnih izlaganja potpisani su i neki zanimljivi ugovori.

Piše: 

Naslovna foto

Calvin Harris

Tako je ponovno oživljen mit etikete Deconstruction. Čelni ljudi legendarne etikete bivše Manchester-ske Haciende, izdavača skupine M-People potpisali su ugovor s Calvin Harrisom, trenutno aktualnim irskim producentom, pjevačem, live-actom i DJ-em koji je postao glavni aranžer iste.

Ovo će biti jedno odlično iskustvo za Calvin Harrisa a i za etiketu sigurno nov i uzbudljiv početak nakon oživljavanja. Harrisu su tako dali "carte blache" da osmisli kako od Deconstructiona napraviti top etiketu. Prijašnjih godina oni koji su zastupali ovaj label ulagali su tisuće funta u remixe DJa za koje nitko nije čuo, koji nikad nisu bili na Beatportu ili drugim download site-ovima.

Calvin Harris u mnogočemu će biti plus za Deconstruction. Jako je cijenjen na tržištu a sigurno uz to ima i dobra poznanstva sa svima na sceni.
 
Tako je već poznato da bi prvi veći projekt na obnovljenoj etiketi trebao biti album prvijenac od Axwella, zatim i uratci od Serge Santiaga i Tom Nevilla. Axwell je zasigurno jedan od top producenata posljednjih 5 godina pa će i prodaja njegovog albuma te singlova biti odličan posao za Deconstruction.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop