Skip to main content
  • 14.12.2023.

Berghain sprema 52-satni maratonski rave za proslavu Nove godine

Berlinska institucija priprema trodnevni doček na četiri floora.

Piše: 

Kultni berlinski klub Berghain, otkrio je detalje svog notornog 52-satnog novogodišnjeg dočeka. Hvaljeni “Silvester Klubnacht” će se odvijati na četiri plesna podija, a novogodišnji plesnjak kreće u subotu 30. prosinca i traje do utorka 2. siječnja 2024.

foto: Michael Hübner

Nova godina u Berghainu će se slaviti uz imena poput Normana Nodgea, JakoJakoa, Efdemina, Steffi, The Lady Machine, Fadija Mohema, Answer Code Requesta, Joseyja Rebelle i mnogih drugih.

Za Panoramu Bar su potvrđeni Avalon Emerson, Gabrielle Kwarteng, Etapp Kyle, Octo Octa, Yen Sung, PARAMIDA, Bashkka i drugi. Dok su Budino, Cormac, Pablo Bozzi, Mala ika među imenima koji će svirati na XXX flooru, dok u Elektroakustischer Salon stižu Barker, Nick Hoppner, Luke Slater i mnogi drugi.

U kultnom berlinskom klubu zagrijavanje za novogodišnji doček je već krenulo s rođendanskom proslavom početkom prosinca, a nastavit će se s Božićnim plesnjakom u Panorama Baru uz Lakutija, Tama Sumo, Chris Crusea, Klea i druge.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk