Skip to main content
  • alt
  • 19.09.2015.

Besplatan download dva remixa hita “Čuvaj me”

Iz Splita nam dolaze kreativni, nesvakidašnji originalni zvučni eksperimentatori, grupa "Libar".

 
Umjesto kuta i mikroskopa, njihova oruđa su instrumenti i glas. Intimna topla dubina i ranjivost naspram mainstream površine utkani su u svaku notu novoga hita "Čuvaj me". Ovaj vapaj za ljubavi i pažnjom spojio je karakterističan zvuk Libra ispreplićući višeglasje s pop-rock aranžmanom i odličnim sihovima. U potpisu novog singla stoje Mario Alajbeg i producent Srđan Sekulović.

alt

 
No hit koji je proljetos utvrdio poziciju banda u ruke je uzeo hrvatski majstor elektroničkog, Blacksoul, ne bi li naglasio njene elektro aspekte i preobrazio je uz podršku kolege Marka de Linea u nešto novo.  


Trake su nastale kao produkt vještine dva desetljeća iza pulta pa je vlasnik renomiranog Blacksoul labela, rezident "Bears and Honey" večeri, voditelj Music Matter Radio Showa na Yammat radiju i tip čija traka "Can't Help Myself" je završila u seriji Shameless kao gosta pozvao i bosansko-hercegovačkog vještaka deep housea, tech housea i garage housea i rađaju se dva dodatka originalnoj skladbi.

alt

 
Začetak samog projekta Blacksoul objašnjava ovako:
 
"U razgovoru sa dragim prijateljem Anđelkom Preradovićem iz Aquarius Recordsa smo zaključili da na sceni gotovo ne postoje kvalitetni plesni remixevi poznatih hitova. Dan kasnije stigao je Anđelkov email sa kanalima novog projekta pod imenom Libar. Nakon što sam s Mark de Lineom poslušao original, obojica smo se oduševili te odlučili napraviti vlastiti remix."
 


Pa stoga izvoli samo daj. Obogati svoju audioteku, klikni download, stavi slušalice, stisni play i isključi svijet… barem na kratko i čuvaj sebe i one koje voliš!
 
 
Izvor: Jutarnji.hr.
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2