Skip to main content
  • 3.01.2008.

Best of Stealth 2007: Mixed by Jesse Garcia

Kako se godina 2007. bližila kraju tako je došlo vrijeme da se osvrnemo na proteklu sezonu i iz nje izvućemo sve dobre strane. Stealth Records Roger Sancheza u posljednjih 12 mjeseci napravio je veliki uzmak u kvaliteti i broju izdanja, kako singlova tako i kompilacija.

Piše: 

S izdanjima kao što su The Nightcrawlers (Push The Feeling On), Laidback Luke (Hypnotize), Jesse Garcia (Off Da Hook!), Roger Sanchez (Not Enough/ Again) ova izdavačka kuća postala je poznata svuda jer su to hitovi koji su se tijekom cijele godine puštali od lokalnih kafića do klubova i festivala a provrtili su ih gotovo svi DJ-i na planeti. Osim toga Stealth upravo slavi svoje 50. izdanje koje potpisuju Jerry Ropero & Michael Simon vs Jen C sa pjesmom „Berimbau“. Na kraju cijele balade logična stvar za kraj godine bila je i izdanje mixane kompilacije BEST OF STEALTH 2007, koju mixa Jesse Garcia.

Jesse Garcia stiže iz Španjolske a radi se o istinskom house DJ-u i producentu. Vlasnik je Tribal Spain Recordingsa a njegove pjesme rado puštaju Roger Sanchez, Danny Tenaglia, Victor Calderone, Chus & Ceballos. Proslavio se uratcima za Stealth Records (Lets Get Happy i Off Da Hook).

Posebnost ove kompilacije je što je dostupna samo u digitalnom obliku u mixanom ili nemixanom obliku. Singlovi na istoj mogu biti posebno kupljeni putem digitalnih trgovina. Ako ste ljubitelji zvuka koji dolazi iz Stealth Recordsa tada nema ljepšeg poklona za Vas od ovog izdanja.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2