Skip to main content
  • Pete Tong
  • 13.12.2010.

Bira se “Essential Mix of The Year”

Pete Tong svaki tjedan ugosti jednog DJ-a koji mu odsvira svoj dvosatni set a emisija koju već godinama vodi na BBC Radiu 1 zove se Essential Mix.

Piše: 

 

Kraj tekuće godine vrijeme je za odabir najboljih mixeva iz spomenute emisije. Ovo je anketa i izbor u kojem sudjeluju slušatelji pa nema pristranog odabira najboljih.

U odabir su ušli svi mixevi emitirani od 1. siječnja do 11. prosinca 2010.g, a Tong je pomno odabrao 10 najboljih koji sada čekaju glasove publike. Pri tome je pazio da glazbeno budu raznoliki, te tehnički precizni. Ova lista možda je za neke začuđujuća s nekim novim imenima ali od starih znanaca tu su uvijek James Zabiela, Swedish House Mafia, Pendulum ili Wolfgang Gartner.

Pobjednički mix bit će ponovno pušten za Božić, 25. prosinca u 3 ujutro. Evo i konačnih kandidata, te naposljetku i link gdje možete glasati:

Four Tet
Jack Beats
James Zabiela
John 00 Fleming
Magnetic Man
Nero
Netsky
Pendulum
Swedish House Mafia at Creamfields
Wolfgang Gartner

Glasajte za svog favorita!

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2