Skip to main content
  • 5.02.2018.

Bivša korido arena u Barceloni na 4 dana postaje dom house i techno partija

Za korido ste čuli, no sigurno vam je poznatiji izraz borbe s bikovima. I dok bi u većini slučajeva gledali kako toreadori postaju matadori, ovoga puta u pitanju su house i techno DJ-i.

Piše: 

Bilo da jeste ili niste posjetili katalonsku prijestolnicu aka Barcelonu, ova će vas vijest sigurno dovesti u napast da krenete na put do Španjolske.

Dobro došli na koridu ili borbu s bikovima! Moguće da će vam uvod izazvati koji upitnik iznad glave, ali bez straha. Nikakvi bikovi neće vam se naći pred putem, ali biti će "borbe" i to zvukovima, onih elekroničkih.

Naime, 1914. otvorena je arena Plaza Monumental de Barcelona ili skraćenog naziva La Monumental.

Jedinstvene arhitekture poznate za grad u kojemu je sagrađena, La Monumental arena od 14. do 17. lipnja poslužit će kao posebno mjesto za proslavu druge godišnjice Creaductions evenata.

Isti će arenu koja može primiti i do 20 000 posjetitelja ispuniti house i techno setovima.


Da vidite kako je na papiru izgledalo prošlogodišnje izdanje koje je trajalo tri dana.

Eventi će se održati za vrijeme OFF Sonar tjedna u Barceloni koji će trajati od 11. do 18. lipnja. Lineup je još uvijek nepoznat, ali podsjetimo kako su se prošle godine kroz tri dana za pultom u areni izmjenjivali Ten Walls, Nic Fanciulli, Booka Shade, Audiofly, Pablo Bolivar i još mnogi drugi.

Bacite oko na Facebook stranicu Creaductions evenata OVDJE, te budite spremni na objave prvih izvođača koji će ispuniti korido arenu.
 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2