Skip to main content
  • alexander nut
  • 15.02.2013.

Black Light special s Alexanderom Nutom

Kada ste zadnji put partijali u galeriji? Podrum Klovićevih dvora večeras, 15.02., će još više zamračiti svjetla jer u goste dolazi Black Light ekipa.

Naslovna foto

alexander nut

Nakon što se popnete na Gornji grad, doživite najljepši pogled i spustite se u podzemlje, u Žedno uho vaše uši žedne soulful zvukova napojit će Alexander Nut. Uz njega kroz lijevak glazbu će pomno dozirati Black Light domaćini RRRamon! i DMT, Necone i Rasheed, te Mr. Dirty Hairy.

Alexander Nut je glazbenik koji vješto koketira s raznim kombinacijama bass zvuka, sve od hip hopa do housea, broken beata i soula do boogieja preko dubstepa i dalje, predstavljajući različite producente u svojim jedinstvenim miksevima. Nut je vlasnik Eglo Recordsa i žanrovski najraznovrsniji selektor Rinse FM-a te ujedno i ikona ovog urbanog, londonskog radija. Izgradio je ime spajajući najudaljenije krajeve suvremene glazbe.

{youtube}60r0RLB1IMY{/youtube}

Izdavačka kuća Eglo Records postala je sinonim za eklektičnu kvalitetu koja neprestano gura svoj osobni potpis raznovrsnim izdanjima izvođača kao što su : Floating Points, Funkineven, Mizz Beats, Fatima and Arp 101. U 2009. godini Nut je izdao osmi po redu miks za Rinse MIX CD seriju, koji je svrstan na 3. mjesto Top 100 Phonica Records izdanja godine. U 2010. godini Nut je osnovao mlađu sestru Eglo Recordsa, Ho Tep, koja je predstavila izvođače kao što su Letherette, Throwing Snow i Dirg Gerner, što je prethodilo dvjema nominacijama na Gilles Petersons 2012 World Wide Awards, uključujući i nagradu za najbolju izdavačku kuću.

Rezidencija i pionirski status kada su u pitanju klupske večeri poput FWD, Plastic People, Deviation i Fabric jasno govori da je Nut jedna od možda najsmjelijih i najcijenjenijih osoba na engleskoj klupskoj sceni.


Domaćinima RRRamonu! i DMT-u, osim Nuta pridružit će se i Necone i Rasheed predstavnici večeri "It's A Dubstep Thing" koja promovira bass kulturu u Beogradu te Mr. Dirty Hairy.

Start od 22 sata / Upad 35kn do 00:30, 45kn nakon.

brejcha 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2