Skip to main content
  • 13.04.2008.

Bliži se 17 godina Aurore uz Marka Nastića

Primoštenska Aurora u petak, 2. svibnja priprema posljednji u nizu tri zimsko-proljetna partija, a ovaj put u goste dolazi jedan od najomiljenijih techno DJa na ovim prostorima – Marko Nastić . S tim eventom primoštenski klub obilježit će svoj 17. rođendanski party. Klubska scena osigurala je vrijednu suradnju s izdavačkom kućom Marka Nastića (Recon Warriors) te ćemo u budućnosti imati više vijest o izdanjima na istoj, više fotografija s njihovih partija, te ekskluzivnih mixeva koje će nam slati Nastić.

Piše: 

Njihova radio emisija "Music For Body and Soul" emitira se svakog petka od 22h na radiu B92 – live streaming na www.b92.net/radio/ .

Bio DJ ili producenta publika ga strašno voli. Markova karijera je u nekoliko godina strmoglavno otišla naprijed. Usporedo sa intenzivnim DJ-ingom, Marko Nastić je stvorio prvu srpsku techno izdavačku kuću Recon Warriors, u okviru koje funkcioniraju jos dva label-a Recon Light I Traffica. Do svoje 25. godine, svirao je sa globalnim techno facama kao što su: Carl Cox, Richie Hawtin, Marco Carola, Kevin Saunderson, Green Velvet, Adam Beyer i Billy Nasty i kao što je obožavan Umek u Sloveniji, on je stvorio skoro religijske sljedbenike kod kuće u Srbiji. Jedna po jedna klubska scena u susjednim zemljama postajala je svjesna Nastićeve, ni sa čim usporedive, vještine DJ-inga i njegovog posebnog stila sa tri audio sistema, kao i sposobnosti da umixa sve od stila Croydon tech house-a do rumbling-a. Pridruživanjem timu Recycled Loops, kao i potpisivanjem za berlinsku DJ agenciju – Kne’Deep, Nastićeva internacionalna karijera nastavlja cvjetati.

sea star mobile
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2