Skip to main content
  • 3.02.2012.

Boa daje priliku mladim glazbenicima

Grupa Boa ima ideju! Mladi neafirmirani elektronski glazbenici, DJ-i i producenti imaju priliku pojaviti se na njihovom novom albumu.

Piše: 

Naslovna foto

Boa


Ako spadate u navedenu skupinu zasigurno Vam će Vam se svidjeti ideja grupe Boa da remiksirate pjesmu po njihovom izboru koja bi onda ako bude bude odabrana bila i objavljena na njihovom novom albumu. U obzir dolaze nove pjesme koje su objavljene u proteklom razdoblju kao najava za sedmi studijski album.  Preko njihove fan stranice na Facebooku možete se prijaviti na natječaj te im poslati svoje dosadašnje radove i remikse kako bi stekli bolji dojam o Vama, gdje ujedno možete pogledati koje su pjesme najavile novi album.
{youtube}5H7iq5B3jdA{/youtube}

U svojih 30 godina karijere grupa Boa izdala je brojne hitove od kojih su u uhu najviše ostali "Jer ljubav je“, „Tako lijepa“, „Stup od soli“, „Za vezu je potrebno dvoje“, „Svi tvoji poljupci“, „Kao mir“ i „Sve što imamo“.

Sedmi istiomeni album izlazi u ovom mjesecu za Menart Records s kojeg  je kao najavni singl izašla pjesma „Pijavice“, koju autorski i aranžerski potpisuju zajedno svi članovi banda. Detalje natječaja za remix pjesme koja će se naći na tom albumu nađite na njihovoj facebook stranici.
 

dobar house desktiop
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju