Skip to main content
  • 7.02.2023.

Bogat vikend u Crkvi: Premijera novog programa i all nighter DJ Ogija

Popularno riječko odredište noćnog života i ovog vikenda donosi osvježenje te dobro poznato ime

Piše: 

Premijerno u Crkvu, ovog petka 10. veljače stiže novi format za kojeg organizatori kažu da se dosad nije imalo prilike čuti na ovim prostorima, a bazira se na vodećim zvukovima tech house svjetske scene. Svoje predstavljanje partijanerima ima Busted Sessions w/ CASHEW, DEKKA i MOKKA.

CASHEW je mladi DJ i producent koji dolazi iz Rijeke. Proslavio se na sceni svojim jedinstvenim i energičnim house trakama, što mu je donijelo podršku od strane DJ-eva i izdavačkih kuća poput Tchamijevog Confessiona, Laidback Lukeovog Mixmash Recordsa i mnogih drugih. U sklopu našeg nedavnog pregleda najslušanijih hrvatskih producenata 2022. na streaming platformama ovaj producent je u samom vrhu Beatporta i Soundclouda.

DEKKA također dolazi iz Rijeke, istinski je zaljubljenik u elektroničku glazbu već više od 10 godina. Kod njegove selekcije traka dolaze do izražaja zvukovi iz relativno svih podžanrova housea kombinirajući stari zvuk u novom aranžmanu. MOKKA je DJ koji se tek probija na scenu i koji ima jedinstvenu kombinaciju tech house i bass house glazbe, a poznat je po spajanjima različitih žanrova kroz svoje setove.

Ulaz do ponoći je 5€, a iza ponoći 7€.

FB EVENT: BUSTED SESSIONS w/ CASHEW, DEKKA & MOKKA

DJ OGI – JOURNEY 19

Ove subote 11. veljače, DJ Ogi kroz Journey 19 preuzima riječku Crkvu i priprema samostalni cjelonoćni plesnjak. DJ Ogi bavi seelektroničkom glazbom više od 20 godina te je predvodnik riječke scene. Njegov stil se uvijek bazirao na technu, dok mu je današnji zvuk ispunjen s nabrijanim technom obavijenim mračnim elementima.

Rezident je Energetica Teama, a stoji iza nekoliko etiketa poput Technodrome, Dark Noise, Techno Factory iNoisy Room.

Ulaz je 6€.

FB EVENT: Journey 19, all night with DJ Ogi

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk