Skip to main content
  • 29.01.2018.

Bogatoj veljači u Boogaloo-u priključuje se čarobnjak iz Detroita

Zadnji vikend prvog mjeseca 2018. zatvorio je svoja vrata. Bogati mjesec prepun domaćih i stranih gostiju rasplesao je brojne ljubitelje elektroničare. Izuzetno znatiželjni pohitali smo do Vukovarske 68 kako bi saznali što nam donosi veljača.

Piše: 

Kultno mjesto za brojne partijenere grada Zagreba, a i šire, klub Boogaloo ulaskom u 2018. pripremio je pregršt gostovanja te će pod svoji krov smjestiti impoznatna DJ lica sa domaće i svjetske underground scene. U mjesecu čiji kraj kuca na vrata imali ste priliku svjedočiti veličanstvenim atmosferama uz setove Terry Francisa, Deborah de Luca, Mark Reevea, Billy Nastya. Tu su još svakako dobro poznata imena sa domaće scene.

Kada i s kime partijate u veljači, prenijet ćemo Vam sada:

Tech ROOM Residents, 02. veljače:

Drugi dan mjeseca veljače i prvi party petak za klub Boogaloo. Večer rezervirana za Tech Room Residents. Program koji je u zadnjim epizodama imao i odlična gostovanja – Zlatnichi, Alvin Kyer i Paul Sparkes za ovu priliku zove one koji su ga stvarali i koji ga i dalje stvaraju i guraju. Njih su trojca, E-Base, Diogen i After E. Što i kako vrte saznat ćete iz prve ruke dolaskom njima na predavanje.

[Event]

Samo Techno Strikes Back, 03. veljače:

Nakon petka dolazi subota, a mali floor legendarnog kluba sprema večer Samo Techno. Prije nešto manje od mjesec dana doveli su glavom i bradom britansku techno legendu Billy Nastya. Ovoga puta na tjelesnu aktivnost subotnje večeri zove vas trojka koja techno poznaje u dušu od A do Ž. Zoky, CET i Eggy godinama se druže sa techno zvukom, a sada će svoje znanje prenijeti na vas.

[Event]

Future Scope w/ PIG&DAN, 09. veljače:


{youtube}8d7vo9oG9rw{/youtube}

Stižemo i do prvog gostovanja unutar četiri zida kluba Boogaloo. Iz daleke nam Španjolske dolazi duo Pig&Dan. Prijateljstvo koje traje preko 20 godina, jedan drugome kao brat poznati su diljem underground scene kroz vlastiti studio te kroz klupske i festivalske DJ setove. Iza sebe ostavili su uspješnu 2017., bogatu izdanjima za vlastitu ELEVATE etiketu te Terminal M, Drumcode i Tronic. Svaki techno fan koji drži do sebe zna tko su Igor i Dan te je svjestan kako se ovaj party ne propušta.

[Event]

Shipe B-Day Party w/ DJ Jock, 17. veljače:

Ako znate tko i što je Future Scope, onda vam je poznato ime Anđelko Šipuš. Večer njemu jako draga jer u svome drugome domu proslaviti će rođendan. Iako brojka 32, koliko će svjećica otpuhati, sugerira da je već i star, osjeća se mlado i pun je elana, a to će dokazati u slavljeničkoj suboti. Dok će plesnij podij ispuniti brojni prijatelji i fanovi, također stiže i DJ pojačanje, koje će plesnu večer dodatno uveličati svojim setovima. Jako ime potvrđeno je DJ Jock, a stari lisci koji se penju do pulta su Goran Emkić, Eggy, Matya i Stefan T.

[Event]

Future Scope w/ JEFF MILLS, 24. veljače:


{youtube}eU-UsvYbIV0{/youtube}

Pravi šlager rezerviran je za zadnji tjedan u mjesecu. Stiže techno ikona – virtuozni umjetnik koji je redefiniriao suvremenu glazbu i umjetnost i dao oblik ranoj formi Detroit techna u Underground Resistancu. Da, to je Jeff Mills, prije svega gospodin koji glazbu gleda kao cjeloviti živi entitet i ruši granice između koncertnog i party iskustva u svojim orkestralnim suradnjama. Zagreb je posjetio prvi puta prije više od 20 godina, a sada mu ponovno vraća u večeri ekskluzivnoj po svirci u trajanju od 3 sata. Za ovo nema sumnje da će biti jedan od highlighta godine.

[Event]

>Boogaloo pratite i virtualno na linkovima ispod<
[FB]
[TW]
[INSTA]
 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk