Skip to main content
  • 3.12.2018.

Bogovi elektronike zaključuju plesnu godinu Boogaloo kluba

Boogaloo zaključuje plesnu 2018.g. gostovanjima šampiona scene: Sam Paganini, Uto Karem, Brian Sanhaji Live, Sasha Carassi, Du`Art koje bok uz bok prate jake domaće snage DJ Jock, E-Base, Mr. DJ Dario, Mary, Ludvig, Go Cut, PEZNT, Zoky…

Piše: 

Subota, 08.12. Uto Karem
Prvi rave u prosincu zakazan je za renomiranog talijanskog dj-a i producenta – Uto Karema, koji je u vrlo kratkom roku svojim kvalitetnim nastupima osvojio srca zagrebačke publike i najavio povratak u klub Boogaloo. Party je na 3 floora pa ne zaboravi pogledati vizual u nastavku – tko, gdje i kada.

Petak, 14.12. Sam Paganini
Zaključno Future Scope izdanje u 2018. rezervirano je za talijansku superzvijezdu te jedno od najatraktivnijih i najaktualnijih imena techno scene, velikog miljenika zagrebačke publike i uvijek rado viđenog gosta – Sama Paganinija.

Petak, 21.12. DJ Jock b2b Shipe
Ambasadorom nagrađen najbolji DJ po izboru struke 2018. je DJ Jock, te rezident Future Scopea – Shipe, odlučili su svoje božićno druženje oploditi svojim cijelonoćnim b2b izdanjem na malom flooru kluba Boogaloo.

Subota, 22.12. Form live! & Zoky
Dan poslije 22.12. F.O.R.M., Eggy, Zoky i Nitevision, dok je Badnjak rezerviran za Tech Room Xmas.



Ponedjeljak, 31.12. NYE Party na 3 floora – Sasha Carassi, Du`Art

Future Scope team se pobrinuo da najluđu noć u godini provedeš u dobrom raspoloženju i kvalitetnom zvuku, te sa velikim ponosom najavljuje spektakularni novogodišnji doček u klubu Boogaloo sa 20 izvođača na 3 floora. Novogodišnji maratonski tulum započinjemo u 22.00h, te najavljujemo i službeni after u velikoj dvorani kluba Boogaloo do podneva.

Ako niste znali Boogaloo je uzeo drugo mjesto među najboljim hrvatskim klubovima Ambasadora 2018., a Futurescope se ponovno okrunio najklupskom večeri godine. Ekipa Futurescopea bila je aktivna i izvan granica domovine promovirajući CRO scenu na ADE-u.

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2