Skip to main content
  • alt
  • 10.11.2014.

Boiler Room preporuča zagrepčanina

Postoji još samo šačica osjećaja koji se mogu mjeriti s ponosom, a danas smo ponosni da se jedan zagrebački gospodin našao u društvu velikana globalne scene.

 
Što je Air Texture i čije su vrijedne ruke o kojima govorimo? Jedno po jedno. Air Texture je američki label koji ovoga puta izbacuje svoju 4. kompilaciju. Pravila zvuče ovako: Za svaku kompilaciju biraju se dva renomirana producenta koji zatim prilažu svoj popis njima osobno najboljih traka. Ovoga puta odabrani su Steve Hauschildt i BNJMN i svatko je dobio zadatak odabrati 12 traka.
 
Hauschildt je odabrao neke već podobro utvrđene izvođače kao što su  Heathered Pearls ili Event Cloak, kao i svoju vlastitu produkciju, a BNJMN je iznenadio odabirom jednog od naših. Radi se o Brightonu.  Kompilacija je virnula na svjetlo dana početkom studenog i čini se da ni Boiler Roomu nije promakao BNJMN-ov odabir. Boiler Room se uvijek trudi držati kvalitetu na razini, podržava staro i dobro i objeručke prihvaća novitete sposobnih mladih ljudi. Tako se ovoga puta u rubrici u kojoj svijetu predstavljaju nove i zanimljvie umjetnike, Debut, našao i zagrepčanin.

alt
 

 
Pravim imenom Vedran Gojević na sceni se nalazi od ’97. Godinama je domom zvao baš hram zvuka Masters i savršeno mu je odgovarala njegova mračna topla i intimna atmosfera. Nema boljeg prostora gdje se deep house i technom možeš prošetati hipnotičkim vrtovima repetitivnog evoluirajućeg zvuka. 2011. osjeća da underground treba još jedno gnijezdo i rađa se klub Das Haus.
 
I tako je gospodin glava Das Housea odjednom sjeo na isto izdanje kao i Legowelt, Herve, Hieroglyphic Being te sami BNJMN. Na “Air Texture IV.” i debiju u Boiler Roomu ponosno vam predstavljamo Brightona i “Sendme”, prekrasnu atmosferično grebavu i toplu traku čije vrijeme tek dolazi čini se. Stisnite play i uživajte dragi naši!{youtube}mrIIddzbQuI{/youtube}

 

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop