Skip to main content
  • 14.07.2022.

Boogaloo sprema ljetni vikend trening za partijanere. Nema labavo!

U srcu srpnja Boogaloo najavljuje dvodnevni b2b program za ljubitelje elektronike

Piše: 


PETAK 15.07.

Standardni b2b duo DJ Jock i Shipe s nama su 15. srpnja i pripremaju all nighter. U petak, hram sreće od 23.00 h obilovat će bangerima koji će nas držati sve do ranih jutarnjih sati. Za warm up će se pobrinuti Krešo, a nastavno na njega večer je prepuštena dvojcu koji se vješto poigrava žanrovima od progressivea pa do techna.

Shipe je već svima poznat jer redovno broji nastupe na Future Scopeu i šire te dijeli pult zajedno s velikanima poput Svena Vätha, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Fatboy Slima, itd. DJ Jock nagrađivani je DJ i producent od strane Ambasadora koji je već davno osvojio srca ne samo domaće, već i inozemne scene. Njegov posljednji EP često je obitavao na ljestvicama Beatporta što ni ne čudi jer njegove se trake vrte u setovima najaktualnijih globalnih izvođača.

SUBOTA 16.07.

U susret paklenim vrućinama pozivamo vas na jedan pakleni rave koji će servirat A.R.T. i Lalita Kali u cjelonoćnoj b2b izvedbi! Oboje preferiraju tvrđi Techno zvuk, te vas kroz noć očekuje priča puna hardgroove, acid, raw i hard techna!

Da puno ne duljimo očekuje vas Techno poslastica sa nikako labavim ritmom od početka do kraja večeri, te svi željni istog su dobrodošli! Startamo u 23 sata i plešemo do 6 sati ujutro. Upad iznosi 40kn, a za cure je free do ponoći!

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2