Skip to main content

Booty Luv – Boogie 2Nite

Booty Luv je britanska dance grupa osnovana u lipnju 2006.g. uz pomoć izdavačke kuće Hed Kandi. Na čelu grupe su dvije R&B pjevačice, Cherise Roberts i Nadia Shepard. Njihova prva pjesma „Boogie 2Nite“ osvojila je svijet DJa, klubova, plesnih podija, žiria, radijskih chartova te ljubitelja house glazbe. Pjesma je prodana u 200,000 primjeraka čime su cure zaslužile platinastu nagradu.

Piše: 

Uz to ovaj single je došao do drugog mjesta britanske chart ljestvice zadržavši se tamo nevjerojatnih 8 tjedana među u top 10 pjesama. Poslije toga uslijedio je single „Shane“ koji također doašao u top 10 britanskog charta. 10. rujna objavljuju svoj treći single “Don’t Mess With My Man”

Cure su ovu godinu radile naporno pa nam za 17. rujna na Hed Kandiu pripremaju debi album „Boogie 2Nite“. Radi se o senzacionalnoj kolekciji svježih vocal house pjesama kojima će zasigurno podići reputaciju ženskih glazbenica u Velikoj Britaniji kad se radi o house i pop glazbi. Sve pjesme na albumu su napisale ove dvije glazbenice.

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2