Skip to main content
  • chipi
  • 4.04.2012.

Borba za elektronsku scenu u BiH

Jedan od rijetkih koji godinama ne posustaje u borbi za elektronsku glazbu u susjednoj nam BiH je definitvno Chipi čije singlove pušta čak i Fedde Le Grand.

Piše: 

Naslovna foto

Chipi

Od dosadašnjih singlova koje je ovaj tuzlanski house DJ producirao izdvojili bi "Bumblebee" koja se pojavila na mixanoj kompilaciji Toolroom Knights by Fedde Le Grand, zatim, "S.Y.L." (Show Your Love)  uvrštenoj na Pacha Records,  MPC na JTV Recordings (Joe T Vannelli) kompilaciji za WMC 2010., te "Flying Chords" s Papayine službene kompilacije iz 2010.

{soundcloud}https://soundcloud.com/celectronicsltdrecords/celtd020-chipi-bumblebee-pm{/soundcloud}

15. travnja na Beatportu mu izlazi novi singl  „The House“ za Planet Ghost Music label iz UK-a, pa poslušajte.

{soundcloud}https://soundcloud.com/raveform/chipi-the-house-original-mix{/soundcloud}

Chipi se svojim labelom C-electronics LTD records kojeg podržava Toolroom ekipa, Intec  Rec., JTV Dave Seamana i drugi bori za raznolikiju scenu u Bosni i Hercegovini kao i eventom "Privatluk" koji se kako mu samo ime kaže bazira na privatnoj atmosferi do 150 ljudi.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2