Skip to main content
  • 18.12.2013.

Božićna bass proslava u Zagrebu

Nakon rođendanske proslave i krcatog Velikog pogona Tvornice kulture, Chew The Fat! Cro ekipa vraća se na mjesto gdje je sve počelo, u Mali pogon i intimnije božićno bass okruženje, i to u petak 20. prosinca.

Piše: 


Najpoznatiji bass program u Zagrebu, koji si je uzeo za zadatak promovirati tu scenu, i ovoga će puta vaše uši gađati grudama drum 'n' bassa, dubstepa, grimea i trapa. Za sve će biti zaslužni rezidenti programa, Yesh i DMT, koji već 4 godine selektiraju najbolje ritmove. U pomoć dolazi i mlada nada DJ Sin, a i ovaj put su neizostavni MC Tone Tuoro i VJ –polygon koji sprema posebno vizualno iznenađenje. Početak je od 23 sata, a ulaz je 20 kuna do 00:30, 30 kuna nakon.
{youtube}SS66JDTqsWU{/youtube}

Nakon Londona, Ibize, Glasgowa, Berlina ili pak Budimpešte i u Zagrebu već 4 godine postoji inačica jedne od najprestižnijih i najdugovječnijih londonskih klupskih večeri Chew the Fat! koja je iznjedrila neke od najpoznatijih imena breakbeat scene, a danas to čini u okvirima dubstepa, drum'n'bassa, trapa, UK bassa, housea i sličnih žanrova. Chew the Fat! Croatia hrvatskoj publici predstavlja najsvježije trendove klupske glazbe uz gostovanja poznatih izvođača sa svjetske i regionalne klupske scene. Dubstep, drum'n'bass, trap, glitch hop i ostali bass masni zvuci u vašim ušima odzvanjaju jednom mjesečno u Tvornici kulture.

{jcal_latest eventid=5119}

sonus 2
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju