Skip to main content
  • alt
  • 24.12.2014.

Božićna čestitka svim scenoljupcima

 Božić je vrijeme za zajedništvo, radost sve ono lijepo što život nudi i… čuda. Čudo ne treba biti ono sa velikim Č, mala čuda posipana su posvuda.  

 
To je skupina prijatelja koja unatoč zatrpanim rasporedima ipak uspjeva pronaći nekoliko sati tjedno da nazdrave i ostave srca na podiju, to su mladi ljudi koji unatoč razdobljima kada im je teško stave osmijeh na lice i plešu, to su dani kada si umoran ili razočaran, ali ipak staviš ploču, stisneš play na tubi ili Sound cloudu i umjesto nerviranja odabereš PLUR.

alt

 
Dragi naši čudci i čudice, Klubska Scena Vam svima od srca želi zahvaliti što čitate, lajkate, komentirate, plešete i živite s nama svoje dane. Želimo Vam najsretniji Božić do sada, ispunjen vrućim ritmovima, hladnim pićima, otvorenim horizontima, avanturama, punim trpezama i praznom kanticom briga. Neka vam se duša, sadržaji novčanika i dobre uspomene prelijevaju dok liječite upale mišića s podija. Ostanite nam i dalje ovako nasmijani, optimistični, rasplesani i kreativni! Uživajte u zvucima zvonaca, praporaca i smijeha i provedite ove sate u društvu onih koje volite. Ljubimo vas puno i, riječima ozarenog debeljka, ho ho ho!
sea star desk
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju