Skip to main content
  • 21.12.2006.

Bozićni blagdani s Prirodom i Društvo

Počela je partija pod nazivom "Električni Grinch" u organizaciji Prirode i Društva. Kako nam organizatori kažu trudili su se zadnjih mjesec dana naći Djeda Mraza da im posudi svojih deset sobova kako bi svim raverima grada Splita mogli pokloniti nešto za Božić. Serija partija se održava u već poznatom splitskom okupljalištu za mlade, Caffe-u „St-riva“ i sastoji se od 6 partija na kojima će svirati deset umjetnika.

Piše: 

Evo i kratkog pregleda po danima:
1. dan nastupaju sob Ishfaq i sob Toma. Ishfaq je novi u redovima Djeda Mraza te nam on i Toma poručuju: "Bit ćemo izrazito vulgarni i jednostavni te selekciju glazbe dešifrirati kao gravitacijsko polje po kojem vrludaju detroit jazz, deep house i sleazy disco."

2. dan nam dolaze sa puta s Djedom Mrazem nama uvijek dragi sob Juri Paik i Luka Lukac. Kako nam oni kazu sa puta su donijeli mnogo noviteta te mozemo ocekivati svasta ( mozda bace i striptiz).

3. dan nam svira sob Lushi za kojega je većina u Splitu mislila da je otisao u mirovinu, ali Djed Mraz nikako da ga se rijesi iz razloga sto mu je to najvrijedniji i najdrazi suradnik. Ocekujte ######

4. dan nastupaju sob Implant i sob Vizitor za koje nam Djed Mraz kaze da su ga doslovno izjebali na putu oko svijeta svojim glupostima i pizdarijama, tako da vam pravo kazem neznam sta je za ocekivati od ta dva mutanta.

5. dan je spreman za jedan preformance, naime sob Vanja i Gordan Tudor nam donose mnogo break beat-a, primjesa jazza……. Gordan je jedva uspio nagurati saksofon na saonice uz sve darove.

6. posljednji dan nam svira uvijek draga sobica Iva i naravno uvijek jednako drag sob Luka Lukac.

sea star mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2