Skip to main content
  • 25.12.2011.

Božićni poklon Davida Moralesa, mix iz 2004.g.

Ikona plesne glazbe David Morales izdao je novi single "Holiday" za Ultra Music. Aranžman i glas je napravljen u suradnji sa Polinom a dio pjesme posuđen je od Robert Owensa iz klasične trake "I`ll be Your Friend".

Piše: 

Naslovna foto

David Morales


Novi single je povratak ka klasičnom zvuku Davida Moralesa, svojevrstan "come back" retro stilu. "Ironično je kako se stvari događaju", govori Morales. "Holiday" je posljednja pjesma koju sam dodao na novi album. U originalu je to bila pjesma sa bubnjevima i synthom, ali ja i Polina smo joj dali neku novu priču. Ne samo da mi se onda svidjela pjesma već i način na koji je opjevana".
{youtube}wySJAmwgJuI{/youtube}

Kako bi proslavio izdanje ovog rada, David Morales je odlučio spektakularno nagraditi ljubitelje njegova imena i zvuka. Klasični mix snimljen 2004.g. u japanskom klubu Yellow koji se nalazi u glavnom gradu Tokyu, Morales je dao na besplatan download. Tokyo je jedno od omiljenih mjesta Davida Moralesa, jer se susreće sa publikom koja ima otvoreno razmišljanje te je DJ-ima omogućeno da sviraju raznovrsnije setove. Atmosfera dolazi do usijanja te odlazi na jedno posebno glazbeno putovanje a momenti sreće koji se stvaraju na plesnim podijima su nevjerojatni.
 
Ovo je ujedno i prednajava Moralesovog studijskog albuma "Changes" koji bi trebao biti van u prvom kvartalu iduće godine.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2