Skip to main content
  • 6.04.2023.

Brina Knauss će nastupiti na Tomorrowlandu u Brazilu

Slovenska DJ-ica i producentica se još jednom vraća za pult Tomorrowland-ovih festivala

Piše: 


Prošlogodišnji broj jedan svjetski festival Tomorrowland se vraća u Brazil nakon višegodišnje pauze koja je uslijedila nakon posljednjeg izdanja održanog 2016. na južnoameričkom kontinentu.

Od 12. do 14. listopada mali gradić Itu nedaleko od Sao Paula postaje domaćin brazilske inačice Tomorrowlanda koja donosi bogati lineup i 14 pozornica.

Osim datuma, poznata je i tema povratničkog izdanja koja će biti “The Reflection of Love”, kao i polovica lineupa na kojem se nalaze redovni gosti Tomorrowlanda poput Martina Garrixa, Dimitri Vegasa & Like Mikea, Lost Frequenciesa, Paula Kalkbrennera i mnogih drugih poznatih elektroničkih imena među kojima se nalazi slovenska DJ-ica i producentica Brina Knauss.

Slovenska DJ-ica i producentica se već upoznala s Tomorrowland publikom prošle godine kada je nastupila na Core pozornici dva vikenda za redom. Nedavno je nastupila i na zimskoj inačici Tomorrowlanda, kada je odradila dva seta na vrhu francuskih Alpa. 

Zvuk melodičnog techna s kojim je Brina Knauss osvojila publiku diljem svijeta, uskoro ćemo moći slušati i u lijepoj našoj. Slovenska DJ-ica stiže u Zagreb na sljedeći One Drop Music party u Petom Kupeu gdje će dijeliti pult s 19:26 i Petrom Dundovom 21. travnja. Ranoptičje ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: One Drop Music presents: Brina Knauss, 19:26 i Petar Dundov

 

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2