Skip to main content
  • alt
  • 30.04.2015.

Britanski underground ovoga ljeta u Puli

Britanac čije ime korelira s onim koji se borio protiv Golijata, a prezime s monumentalnom američkom predsjedničkom obitelji Kennedy, poznatiji nam je pod aliasom Pearson Sound.

 
Jedno vrijeme izdavao je pod imenom Ramadanman da bi nakon toga u potpunosti prešao na novi alias. David Kennedy si je u životpis između ostalog spremio i Fabriclive kompilaciju, otvarao za svjetsku glazbenu bombu Radiohead u New Yorku, predavao na RBMA u Madridu

alt

 
Iako zatrpan neumornim perpetuirajućim svirkama diljem svijeta kada radiš ono što voliš zaista nećeš raditi ni dana u životu pa još uvijek nalazi vremena sjesti kao ključni kotačić u mehanizmu Hessle Audio labela.
{youtube}1iouJn_XL7g{/youtube}
 
Odbija se povinuti pod potrebama kategorizacije i žanrova slijedeći nevidljivu nit beata koji mu se svidi i suvereno se profilirajući kao jedan od najpoznatijih britanskih umjetnika. Ujedno vodi i klub posebnog koncepta koji vrti samo vinile, Acetate u Leedsu.

alt

 
Uz to što ga ove godine čeka i prelijevanje preko pulteva Azije, Južne Amerike i Australije vi se možete osmijehnuti jer nam David dolazi u tvrđavu Punta Christo 26. kolovoza kako bi zavrtio na festivalskoj krasoti Dimensions Festivala u dimenziju čijih službenih stranica slobodno zaplovi ovdje, dok si Ex-Yu ranograbilice po sjajnim nižim cijenama možeš upecati i putem KS ispod odlomka klikom na kućicu "Ulaznice". Ljetne glazbeno ljubavne romanse među zidovima tvrđave čekaju!
 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk