Skip to main content
  • 31.01.2024.

BSH pretvara riječku ribarnicu u karnevalski plesni podij

Popularni hrvatski brend nedavno je zaključio svoju jubilarnu desetu sezonu s velikim dvodnevnim slavljem uz Dennisa Cruza u Zagrebu.

Piše: 

U subotu 10. veljače, BSH stiže u Rijeku kako bi otvorili svoju novu sezonu, ali i preuzeli ribarnicu koju će pretvoriti u karnevalski plesni podij uz Menea, Yakku, Pabla Pandu, Darria Seca i Manolu.

Karnevalski plesni podij će se smjestiti u prostoru ribarnice, koja se nalazi u sklopu paviljona riječke tržnice izgrađene 1880-ih godina u stilu bečke secesije, prema projektu Izidora Wauchniga.

Glavni gost prvog BSH-ovog partyja godine je Mene. DJ i producent s beogradskom adresom, poznat je po mračnim, raw groovovima u svojoj mješavini hip-hopa, housea i techna. Posljednjih godina doživljava rast u popularnosti i nastupa na važnim festivalima poput EXIT-a, Lovefesta, Panorama festivala i Sonusa te dobiva veliku podršku renomiranih imena sa scena, od Jamie Jonesa, preko Loco Dicea i The Martinez Brothersa sve do Michaela Bibija i Dennisa Cruza s kojim je nedavno i svirao b2b u Zagrebu.

Postavu zaduženu za karnevalski plesnjak u riječkoj ribarnici zaključuju dobro poznata imena BSH-ovih događaja – Yakka i Pablo Panda uz lokalne snage Daria Secca i Manolu koji će odsvirati b2b.

Broj posjetitelja je ograničen, a ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: BSH Carnival Rijeka 2024

brejcha 2
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.