Skip to main content

Buba Fest u Makarskoj

U razdoblju od 10. srpnja do 20. kolovoza BUBA Management i CLUB VIBES booking agencija organiziraju BUBA Fest, festival koji će ugostiti preko 50 DJ-a kako domaćih, tako i inozemnih. Ovo će biti jedini takav događaj na Makarskoj rivijeri (a vjerujemo i šire), gdje ćete svaki dan i noć, bez obzira da li je radni ili neradni dan, moći uživati u zvukovima elektronske muzike.

Piše: 

Svi zainteresirani DJi mogu se javiti na booking@clubvibes.info gdje će dobiti sve informacije oko uvjeta za nastup na BUBA fest-u. Rezident DJ u ovom razdoblju biti će Fedja Knajdl, koji će Vam svakodnevno servirati zvukove house, cuba, latino, reggae glazbe.
Pored nastupa gostujućih DJ-a i rezidenta svaki dan će biti pripremljeno iznenađenje, a posebno će biti vatreno nakon 15h kada je za svaki dan pripremljen after beach party. Isto je važno napomenuti da će u periodu od 22:00 – 02:00 sata biti happy hour gdje će cijena pića biti niža i do 50%.

Uz noćno kupanje, dobru muziku, ugodan ambijent, prekrasnu plažu i more BUBA će biti idealno mjesto za odmor i bijeg iz svakodnevnice. Više informacija i potvrđene datume provjerite na www.bubabeachbar.com

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop