Skip to main content
  • 28.09.2017.

Budi DJ na svom novom smartphoenu uz besplatnu WeDJ aplikaciju

Da je biti DJ teško znamo. Godine i godine truda ulažu se u jačanje tehnike miksanja, sakupljanju pozamašne kolekcije traka i čitanju publike jer trebaš se nekako izvodjiti od drugih.

Piše: 

Da stvar bude manje komplicirana i dostupna svakome, pobrinuo se Pioneer DJ koji je na internet lansirao jedinstvenu aplikaciju WeDJ. Aplikaciju koju besplatno skineš preko storea nudi ti mogućno miksanja na svakom koraku. Dok čekaš red kod doktora ili si zapeo u gužvu u javnom prijevozu, najbolji način da ubiješ dosadu.

Sve što ti je potrebno za miksanje su tvoji folderi na smartphoneu puni klubskih traka. WeDJ sadrži sve bazične stvari koje su ti potrebne za snimanje jednog običnog miksa. Sve je u šarenim bojama, od dva kanala, EQ, FX i hot cueva. Aplikacija će odlično poslužiti za početnike jer sadrži i automix opciju za sve one koji sa prijelazima nisu na ti.

Sljedeći put kada te frendovi zaduže za selekciju muzike za party, preko WeDJa odabreš svoje favorite i pritsneš record i set je spreman. Doduše, free verzija ti dopušta samo 5 traka po miksu, ali za 0,89€ možeš kupiti full verziju i uživati u njenim čarima.

Za one koji žele otići korak dalje, WeDJ možeš spojiti na DDJ-WeGO4 i preko kontrolera iskoristi sav potencijal aplikacije.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2